tiistai 28. tammikuuta 2014

Vessan ja suihkun pintaremonttia

Lattiamatto ja suihkuosan seinät asennettu paikoilleen sekä tapetti.
Tämä tapetti on ihan oikeaa tapettia rautakaupasta ja sitä oli enää näin surkean vähän ja oli osittain kärsinyt kissasta joten siitä tuli idea ihaniin paneeleihin. Tai oikeastaan paneeleista ihanan teki sen onnistunut maalaus.

Minusta tämä ikkuna sopi paremmin vessaan, kuin tuohon vasemmanpuoleiseen huoneeseen josta tulevaisuudessa kuoriutuu ruokailutila. Aion ruokailutilan ikkuna-aukon naamioida tavalliseksi suorakaiteenmuotoiseksi ikkunaksi.
Ainakin verhot auttavat siinä tehtävässä.

Tässä osa paneeleista jo valmiiksi asennettuina ja kuvassa näkyy ihana tuleva lavuaari.
En tiedä mihinkä tarkoitukseen tuo kippo on oikeasti alunperin valmistettu, mutta sain sen kuolinpesästä ja aion tehdä siitä nyt lavuaarin. Se on ehkä hieman jättikokoinen, mutta ei välitetä siitä. Onhan niitä erikokoisia lavuaarejakin.


Lavuaarin viereen oikealle tulee wc pönttö jota vielä ei ole. Aikomuksia urakoitsijalla tilauksen tekoon kyllä on kunhan oikeanlainen pönttö kuvastoista löytyy.

Tähän kohtaan asettuisi kämppisten pyykinpesukone.

Vessassahan tarvitsee luonnollisestikkin olla ovi jotta saa asioimis rauhan. ovi on kuitenkin vielä suunnitteluvaiheessa.

Paneelit seiniin olen tehnyt tiimarista ostetusta koristematosta jossa oli tuollaisia erittäin ohuita rimoja kahta eri levyistä.
Ovat kuitenkin olleet erittäin monipuolisia nukkekotiaskartelussa. Tyttäreni nukkekotiin muovautui saunan lauteet ja pukuhuoneen seinät sekä penkki näistä "laudoista".

Toistaiseksi aika ihana tunnelmainen wc. Saa nähdä mihin vielä johtaa.

4 kommenttia:

 1. Kaunista! Onko jääkaappi ihan ostettu vai onko siinäkin joku pastillirasia pohjana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappi on Ainun tuttirasia. Se vanhan mallinen. Mutta nykyisin ne on muuttaneet sitä mallia vähän erilaiseksi. "Ovi" on edelleen aika hyvän mallinen, mutta takaosa on huono jääkaapiksi.
   Eivät varmaan tainneet tietää että nukkismaailmassa loppu jääkaapit samalla kun mallinsa rasioissa muuttivat.

   Poista
 2. Kommentti tuli nyt väärään paikkaan, piti mennä uusimpaan postaukseesi!

  VastaaPoista