tiistai 11. helmikuuta 2014

Edistystä

Vessaan löytyi lattiakaivo, jes!
Olen mietiskellyt, että mistä moinen? Siskollani kyläillessäni oltiin nukkisaiheen parissa ja hän mainitsi löytäneensä eräästä laukustansa jonkin moisen tuuletusaukon viemärikseen. Kerroin, että olen etsiskellyt itsekkin sipivaa esinettä. Siskollani löytyikin toinenkin laukusta :)
Huomasinpas myös, että kun avasin vanhan rikkinäisen samsungini korvakuulokkeen löysin sieltä sisältä myös tuollaisen reiällisen valmiiksi metallin värisen, harmi vaan on vaan vähän pienempi. Ehkä lundbyyn?
Ruokailu huone. Tässä on maalailut vauhdissa ja ikkunalaudat sekä ikkunatangon pidikkeet (mikälie oikea nimi?).
Tangon pidikkeet löytyivät myöskin siskoltani, olivat vanhan lipaston vetimen osat.
pikku kurkkaus ruokailuhuoneesta keittiön ihanuuteen


I JUST <3 MY KITCHEN! Minä sitten rakastan keittiötäni. Tapetit tosin ovat paketointi paperia joten menivät ryppyyn ja suttuun vähän joka puolelta, mutta päätin että se ei saa häiritä. Luulen että keittiön kalusteet myöskin peittävät suurimman osan virheistä. 
Tässä nyt olisi kokonaisuus tähän mennessä. Tapetit ja maalit ovat nyt ne mitkä ovat ja saavat pysyä. Minä tykkään.
Yläkerrasta tosin puuttuu vielä kattolankut ja jokaisesta huoneesta puuttuu kattolistat. Lattia listoja en laita ollenkaan.
Ja ruokailuhuoneen ikkunaan en ährää ollenkaan ikkunan pokia. Piilotan ne verhoilla ja ikkunalauta niin voila!

Nuoret naiset olivat hätähousuja ja halusivat asioiden tapahtuvan välittömästi vaikka kaikki on vielä keskeneräistä. Aivan, laastikin puuttuu keittiön lattiasta ja seinäkaakeli tiskialtaan kohdalta...
No mutta tässä näkee verhotangon asennusta. Tankona toimii grillitikku.


 Grillitikun toiseen päähän liimasin helmen, toisen pään jätin liimaamatta jotta verhoa voi halutessaan vaihtaa. Helmi on kuitenkin paikoillaan myös toisessa päässä. Paketti maalattiin ja pujoteltiin tangon pidikkeisiin ja verho väliin. Verho on sopivan kokoinen, väri huolella valittu, virkattu pitsin pätkä.
Lopputulos on aika ihana.

Kuvassa näkee kuinka kattoon tuli tapetin liisteröinnin yhteydessä aika pahoja vahinkoja, mutta se onneksi jää kattolistan alle suurimmaksi osaksi, Sitäpaitsi keittiön sisustus tulee olemaan vanha tyylillisesti joten tapettikin saa olla asianmukaisesti hieman kulunut ;)
Tapetista tulee mieleen ihan peppi pitkätossu. <3

Hetkeen en saanut mitään aikaiseksi, mutta nyt sain paljon aikaan parissa päivässä. Ja iso kiitos siitä kuuluu siskolleni joka uhrasi paljon aikaa minun nukkekodin ulkopuolen maalamiseen ja ikkuna hommiin ynm. 

Siskoni on harrastanut nukketaloimista aikas pitkään jo. Hän on kekseliäs ja taitava. Olen silloin tällöin vieraillessani askarrellut hänen kanssaan nukkisjuttuja, mutta itse nukkikseen innostuin itse vasta ehkä kuukausi sitten.
Mielenkiinnolla olen kyllä seurannut siskoni harrastusta mukana ja ihaillut niin paljon kuin vain olen kerennyt. Olen myös roikkunut facebookin nukkekoti jutuissa mukana. Mutta nyt se syttyi. Oma totaalinen hurahdus.

Talon suhteen olen tosi vaativa ja sellainen (huom, lue rivien välistä, SELLAISIA) on rakennettava kait itse.
Mutta eka talo oli saatava heti ja tämän hetken budjettiin sopivalla summalla.
Tämän taloni löysinkin fbn minikirppikseltä TODELLA edullisesti kotiin postitettuna :) Talo on ehkä hieman vinoseinäinen, mutta muutoin aivan ihana <3 <3

Seuraavaksi aion uhrata paljon aikaa nukkeihin, koska he jo huutelevat kärsimättöminä syntymistään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti