tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pientä kivaa ja viidakon tähtönen

Väsäsin nukkeharjoitusta taas kerran. Tällä kertaa päätin laittaa typylle vaaleat hiukset.
Lopulta valmiista nukesta tuli kovasti mieleen Viidakon Tähtösen televisiosarja jota en ole itse kylläkään seurannut, mutta jolta EI ole voinut välttyä, sillä jos televisio on auki, mainoksia kyseisestä ohjelmasta tulee joka tauolla joka tuutista.
Tyttäreni halusi nimetä tämän nuken ja tästä tulikin sitten Tiina.

Kyllähän hän on kaunis!

Tiina osaa kyllä poseerata!


OMG!

Onks tukka hyvin?
Tarvitsisi ottaa ompelukone esille ja ruveta harjoittelemaan vaatteiden väsäämistä. Tylsää kun nukkeni aiva ovat ilkosillaan. Tiinaa se ei kuitenkaan taida haitata sillä pitäähän hän iltalehdille poseeraamisesta. 
Hän etsii uutta kotia. Toivottavasti myös löytää sen myötä uuden elämän tai ehkä hän päätyy nukkekotimaailman juorulehtien palstoille ja saamme vielä kuulla hänsetä lisää.

Sittenpä pieniin mukaviin joita olen saanut tänään aikaiseksi omaan nukkikseeni.
Pikkukakkosen ajan sain askarrella ja viimeistelin muutaman keskeneräisen projektin. 
Mm. jääkaapin:
Hieman on sisältö vielä niukanlainen, mutta eihän asukkaat ole vieläkään päässeet muuttamaan kun remppamiehet ovat vähän hitaammaan laisia.
Sain vihdoin ja viimein tämän kaapin pakastimen yläpuolelle. Kiinnitin kaappiin myös hyllyn.
Hylly on partaterän suojus josta leikkelin keskeltä vähän pois kun ei niin isona meinannut mahtua. Ja itse hylly on peltinen pastillirasia. Pastilleja en ole syönyt, ne ovat yököttäviä. Ostin näitä rasioita vain nukkekotitarkoitukseen.
Nyt se on söpö! Sinne voi sisälle laittaa vaikkapa nuo jälkiruokakulhot ;) Ehkäpä tästä tulee minibaarikaappi jos saisin aikaiseksi väsättyä niin pieniä pulloja ;)
Tässä on kuva rasian kannesta.
Sain siskoltani ihanaisen lampun! Tämä kyllä taitaa olla taskulampusta heijastin osa.  Se on kuitenkin LOISTAVA minun keittiööni. Johto on handsfreestä ja katon mokkula (mikä lie nimeltään oikeasti onkaan) on samaisesta handsfreestä kumisuojus tai pehmuste.
Ei muutakun taskulamppuja rikkomaan ;)
Tähän hyllyn alle seinään askartelin ensin pienen "naulakon" näille kaikille tarpeellisille keittiövälineille, mutta se ei mielestäni kuitenkaan sopinut siihen joten revin sen irti ja väsäsin tilalle tälläisen. Itse teline on tuikkufoliosta leikelty ja taiteltu ja kaksipuolisella teipillä seinässä kiinni. Koukut ovat rautalangasta taivuteltu.

Vispilä on rautalangasta. Kunahan saan lisää valkoista fimoa niin teen kahvaosaan "muovisen" kädensijan.
Kauhat ovat haaranastoja joista toisen haaran olen leikannut ja toista taivuttanut.
Pienet mittakupit ovat korunosia ja sakset ovat swappeilu kaverini Minnan taidokasta käsityötä :)

Tässä Viidakon Tiina on leiponut kätevänä tyttösenä munkkeja.
Taitaa remppamiehille maistua kun huomenna töihin taas tulevat.
Tiina taitaa olla jonkun joku sukulaistyttö. Ketähän tänne edes aikoo muuttaa, kun ei ole näkynyt kovin montaa henkilöä kuvissa. Saas nähdä.
No joo. Onhan se... Vähän kökkö, mutta saa luvan kelvata kunnes löydän jostain budjetilleni sopivan aidonnäköisen, kokoon sopivan ja malliltaan miellyttävän television. Eiköhän tämä sen aikaa aja asiaansa.


Tälläisiä pieniä, nopeita ja helppoja suorituksia tänään.

3 kommenttia:

  1. Nää on nii ihania! lisää lissä. Mä kun en tiedä tosta kokoluokasta yhtään mitään, ni olis kiva nähdä esim. joku kolikko jonkun esineen vieressä, että hahmottaa kokoa. T: Iina :)

    VastaaPoista
  2. hei mahtava idis tuo pastillirasia kaapiksi - mä olin jotenkin ihan jämähtänyt siihen ajatukseen, että siitä tulee matkalaukku eikä siitä oikein laukkua ikinä syntynyt. taidan itsekin laittaa pinkin lääkekaapin jonnekin :)

    VastaaPoista