perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vauveleita ja muita tyyppejä

Tämän tyypin sain aikaiseksi Keuruun nukkekotikerhossa fimo illassa. Kotona värkkäsin sille sitten maalit ja tukan ja hatun ja peiton. Tukka ei ole hääppöinen, mutta söpö on kun pilkistää pipon alta. Täytyypi vähän vielä kehitellä.
Hauska punaposki hänestä tuli. 
Häneenkään en ole vielä täysin tyytyväinen joten uutta kotia etsimään lähti hän. Heippa hei söpöliini, toivottavasti löydät uuden kodin. 
Harmittavaista kun minun taidoillani ei parempia kuvia saa. Tämä näyttää livenä paljon paremmalta ja suussakin huulet erottuvat selvästi.


Tämä näyttää toistaiseksi hauskalta. Oli pakko napata siitä kuva. Vielä ennen kuin onnistun pilaamaan sen.

Tämä on eka vauveli kokeilu. Se muistuttaa aikas paljon omaa vauvaani. Hän sai kodin siskoltani.
Ja luultavasti saa tulevaisuudessa myös maalit ja tukan siskoltani ;)

Aloin taas tehdä uutta vauvaa. Aion jatkaa niin kauan kunnes en enää kehity tai olen täysin tyytyväinen. Siihen voi mennä tovi. Koskaan en ole tyytyväinen omiin fimoiluihini. Hetken työn valmistuttua saatan ollakkin, mutta aikani sitä katseltuani tekisi mieli jo heittää menemään. 

Kuten tuo akkeli pakkeli. tekisi mieli viskata mäelle noita-akkojen mukaan vietäväksi näin pääsiäisen kynnyksellä. Huoh, mun nukkekodin asukkaiden vaihtuvuus on aikasta tiuha ja kaksi naikkosta sinne pitäisi muuttaa. Saas nähdä tapahtuuko tämä milloin jos milloinkaan. Brucea en vaihda koska hänestä oli paljon vaivaa. Jos joskus innostun kokeilemaan Brucea uusiksi, voin silloin lahjoittaa hänet siskolleni talonmieheksi tai johonkin muuhun virkaan sopivaksi.

Siskoni on väsännyt tyypeilleni vaatteita. Kiitos taas sinulle sisko rakas <3
Täytyisi ehkä opetella se taito itsekkin, muttakun muttakun... projekteja on mielinmäärin mieluisempiakin..

Ja siskollani kyläillessäni tein myös herra tossavaisen luurangon rautalangasta ja fimonaaman ja kädet ja jalat. Siskoni sitten teki loput, eli lihavoitti, karvoitti ja väritti. Aika hieno oli kun multimedia viestinä näin tossavaisesta kuvan. Hänestä ehkä toivottavasti tulee kuva tännekkin joskus.

Sitten on vielä yksin naikkeli projekti kesken jonka paljastan vasta kun on täysin valmis ;)
Sen verran paljastan, että tähän mennessä on tullut aika hauska hänesta. Vanhempi tyttäreni huudahti; aika Kauhea! Saas nähdä mitä te olette mieltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti