keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ei mennyt niinkuin Strömsössä

Tänään ei mennyt mikään niinkuin Strömsössä, siis 1:1 elämässä nukkekoteilun suhteen.
Ei se mitään, kuulen kuitenkin, että näillä tyypeillä pyyhkii ihan hyvin :)

Devine pääsi töistä ja läsähti suoraan sängylle rätti poikki väsyneenä. Hänen lemmikkipapukaijansa istahti sängyn koristetolpalle ihmettelemään Devinen väsymystä. Pertti papukaija tarvitsisi häkin, Nyt hänellä on ollut onnen päivät ja on saanut liihotella asunnossa vapaana kuin taivaan lintu. Hulda ja Pertti ovat onneksi hyviä ystäviä.
Huomasitteko, Bruce on taas yllättänyt meidät kaikki ihanalla kerkeäväisellä reippaudellaan ja on tuonut Devinen sängyn kuten lupasikin. Ihmemies tuo Bruce..

On tainnut Bunny käydä siivoamassa, koska onhan tämä nyt hiukan verran siistimpi kuin mitä edellisen kerran vilkaistiin. Bunny halusi auttaa ystäväänsä jonka tiesi olevan puhki rankan työpäivän jälkeen.
Devinellä on kyllä turhan iso sänky, kovin paljon ei muuta tilaa jää huoneeseen enää. Perttikin on niin iso lintu, että tarvitsee jo aikamoisen häkin.

Bunny myös ruuvaili itse hyllyt seinälleen, koska tiesi Brucen olevan todella kiireinen. Ja onhan Bunnykin aika kätevä emäntä.

Se mikä meni tänään kaikista eniten pieleen, on tuo herätyskello Bunnyn yöpöydällä. Bongasin ihanan ohjeen Maria Malmströmin blogista jossa neuvottiin tuonlaisen herätyskellon tekeminen. En tiedä, olinko hieman väsynyt vai mitä tapahtui, mutta kellotaulu on aivan kamala. Ja yksi kellon jaloista kuului jo ropisseen lattialle. Huoh, no aina ei voi voittaa.. Kyllähän se paremma puutteessa menee näin kaukaa katseltuna. Jospa kokeilen joskus ajatuksen kanssa uusiksi ja tuota voisi yrittää pelastaa hieman maalilla ;)

Hieman on hyllyt ehkä vinossa kun vatupassista ei ole tietoakaan, mutta emme anna sen häiritä meitä. Emmehän ;) ?

Aivan ihana keittiöpyyhe. Aivan kamalan alivalottunut kuva. Hyvä minä!

Katsokaa mitä hifistelyä! Minun nukkieni talon wcn pytyssä on vettä!
No tunnustan, ei vettä vaan kuumaliimaa joka näyttää vedeltä.
Kyllä liimakin käy, luulenpa, ettei neitokaisten takapuolikaan kovasti apulantaa tuota  ;)
Ja tässä taas nähdään kuinka minulla ei oikein Strömsöt ole tänään olleet pulkassa, sillä silmällä katsottuna vessanpyttyni kannessa, renkaassa eikä itse pytyssäkään ole mitään vikaa, mutta näin kuvasta katseltuna aivan jäkyttävää katseltavaa. No näytän silti, olkaatte hyvät!

Viereisessä talossa käy tohina. Jo siivoaa rivakasti ja pian hän pääsee tapettikaupoille.


Bruce aloittaa väliseinän purkamisen. Bruce, missä on turvakenkäsi??
Mitä tuo tummanpunainen maali täällä tekee vieläkin ja mitä sillä on maalattu?

Tarvikekaupoillekkin tarvitsisi mennä, näyttäisi olevan vähän lopussa kaikki.
Jos pystytte näin epäselvästä kuvasta erottamaan niin toisessa laatikossa keskimmäisessä lokerossa on yksi pikkiriikkinen naula ja toisessa laatikossa on tulevat eteisen naulakot.

"Hei Jo, toin nyt nämä tavarasi. Tarvitsetko apua sen patjan kanssa? Mitäs te olette saaneet jo täällä aikaiseksi. Sano vain jos voin auttaa sinua muutoinkin, olenhan jokapäivä kotosalla." Bunny virkkoo.


"Kiitos, kyllä minä tämän tästä saan. Kiitos, että toit tavarat, mutta ne piti kylläkin viedä varastoon, täällä ne ovat remontin tiellä. Paitsi nuo petivaatteet tarvitsen kyllä täällä, etten palellu :) Kiitos, kyllä tarvitsen apua. Lähtisitkö kanssani ainakin huomenna ostoksille, sillä minun pitäisi ostaa vähän kaikkea. Makutuomariksi, seuraksi ja kantoavuksi." Jo tuumailee.
"Kyllä mielelläni! Tulen huomenna aamulla tänne niin lähdetään tästä."
Bunny auttoi Jota laittamaan petipaikan valmiiksi ja ei aikaakaan kun kaikki näytti olevan taas järjestyksessä.

"Nyt on kahvitauon paikka. Rusinoita?" Jo tarjoaa Bunnylle.
"Kyllä kiitos muutaman voin ottaa ja sitten minun tarvitseekin lähteä tästä kotiin ompelemaan sukkia." Bunny kiirehtii.

Jonkin lintu on päässyt remontin keskelle mukaan. Pieni sirkuttaja.

Kuten huomaatte, tänään kuvani ovat epäselviä, pimeitä ja vähän tärähtäneitä. Niinkuin kuvien ottajakin ;)
Epäloogisuuksia on blogi täynnä ja suttaa ja sekundaa on tullut tehtyä.
Huono on siis kirjoitus ja sen kuvitus, mutta päätin bloggailla tänäänkin silti omaksi ilokseni. 
Sillä onhan lapsi terve kun hän leikkii. Ja jotkut ne ei vaan koskaan kasva isoksi. HEH :D

Ps, rupesi myös pistämään silmään, että nukkien tekemisessä taitojeni karttuessa, nämä nuket kalpenevat uusien rinnalla ja näyttävät todella kököiltä. En millään kuitenkaan haluaisi vaihtaa päähenkilöitäni, sillä olen jo kiintynyt heihin pakkomielteisesti. ... No en nyt ehkä, mutta olisi aika rasittavaa lennossa vaihtaa porukkaa tarinasta. Ehkäpä sen voisi tehdä kuten Kauniissa ja Rohkeissa. Vaihtaa vaan näyttelijää, mutta roolihahmo ei muutu. Ja sitten kaikki leikkivät, että kukaan ei tajua mitään. Tai ehkä nukketarinassani voisi käydä joku luonnonkatastrofi ja kaikki he kokisivat tapaturmaisesti loppunsa... Ei, en tahdo tehdä sitä, en halua olla niin julma. Saavat siis jäädä. 
Pahoittelen siis jatkossakin mahdollisia kökköjä blogituksia ;) ;) 

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä siellä tapahtuu :D Ihana seurata tekemistä ja olemista :) Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista. Ihanaa että pidät :)

      Poista