tiistai 27. toukokuuta 2014

Jo sai orpokodin avaimet ja remontti voi alkaa... TAAS!

Jo-Alice kävi tänä aamuna kampaajalla. Nyt hän on tyytyväinen hiustensa pituuteen.
Mutta siis asiaan... Aamupäivällä Jo suuntasi orpokodille mukanaan siivousvälineitä ja eväät sekä tietenkin remppavaatteet.

"Ai hei Bruce, sinä oletkin kerennyt jo tänne. Toin meille hieman evästä päiväksi. Mistä sinä aiot aloittaa? Minä voin sitten siivota sinun perässäsäi" Jo hymyili ilahtuneesti Brucelle joka oli ollut erittäin tehokas tänä aamuna. 
Bruce on tietenkin aina tehokas, mutta hänen aikansa on mennyt muiden remonteissa viime aikoina.
Nyt hän on ottanut asiakseen Jon talot kuntoon ;)
"Hei muuten, ulko-ovesta lähti kahva irti, viitsisitkö millään laittaa sen tänään kuntoon jotta päästään vielä ensi kerrallakin sisälle, kiitos tuhannesti sinulle Bruce" Jo tuumasi ennen muun remontin aiheeksi ottamista.


Bruce lupaa kyllä hoitaa oven kahvan ja kaiken muunkin mitä Jo vain ikinä keksii pyytää. "Pitäisikö meidän yhdessä katsoa tarkemmin mitä talossa tarvitsee muuttaa ja korjata? Otin jo joutessani yläkerran huoneesta tapettia irti, siitä josta tarkoituskin oli tapetoida uusiksi. Seuraavaksi olin tulossa ruuvailemaan nuo paneelit paikoilleen."

Tästä tulee keittiö. Jääkaappi talosta löytyy muttei sitten mitään muuta. Bruce on tuonut jo tullessaan pari jakkaraa ja roskiksen sekä pesusoikon jotka Jo pyysi tuomaan.

Tästä Bruce olikin jo kerennyt tapetit repiä, loistavaa. Mitähän tapettia Jo keksii tilalle? Väliseinää pitäisi siirtää ja raput olisi uusittava. Kaiteet rappuihin ainakin on tehtävä ja joku muu rappumalli olisi tilaa säästävä. Suunnitelmat rappujen suhteen ovat vielä hieman kesken.

Mitähän se Bruce on tummanpunaisella maalannut? Ei ainakaan noita seiniä ole tarkoitus maalata punaisella...

Näiden huoneiden paikat vaihtuvat. Kylpyhuone tulee vasemmalle ja oikealle tulee makuuhuone.


"Toin maitoa kahviin, eväsleipää, rusinoita ja mehua. Kahvi vain taisi unohtua ja minun kyllä pitäisi käydä ostamassa myös kahvinkeitin sillä eihän meillä ole sellaista eikä hellaa eikä pannua eikä edes vedenkeitintä..." Jo tuumii ääneen."Laitan nyt nämä kuitenkin tänne jääkaappiin niin käyn ostamassa kahvia ja keittimien kunhan ensin katsotaan hommat selviksi. KAMALAA, missä kunnossa tämä jääkaappi on?! Tämäpäs taitaa olla todella vanha. Täytyy siis jokupäivä katsella uusi kaappikin. Hui, kylläpä nämä vanhat talot vievätkin rahaa. No, ei auta siunastelut vaan on alettava hommiin sillä aikakin on rahaa" Jo pohdiskelee leikillisesti ja hymyilee Brucelle kauneimman hymynsä. Onhan hän myös aika etevä bisnesnainen.
Bruce seuraa hymyillen Jon yksin höpöttelyä ja ajattelee mielessään, että siinä on ainakin nainen joka tietää mitä tahtoo ja mitä sen eteen tarvitsee tehdä. Brucen mielessä pyörii myös, että hän taitaa viihtyä aika hyvin Jo-Alicen seurassa. Tästä remppaus ajasta tulee mukavaa ja toivottavasti hommaa riittää pitkään.

Palataanpas ajassa tämän päivän aamuun kello kuuteen.
Aikaisin aamusta ihanaakin ihanampi remppamiehemme Bruce teki Villa huvillan vessassa kaikki tarvittavat. Allas on paikoillaan, vessanpöntöstä löytyy rengas ja kansi, hyllyt, peilit ja suohkuverhotanko ovat paikoillaan.
Pääsivät tytöt laittamaan vessan tavarat paikoilleen ja mieluisekseen. 
Kaiken muuton ja järjestelyn keskeltäkin on lähdettävä kuitenkin töihin. Devinellä taitaa olla jotain hukassa.
"Voi himputti täällä on sotkuista.. Todella sotkuista ja minun jo pitäisi rientää töihin. Missä työlaukkuni ja työhuivini ovat?! Eihän täältä löydä mitään. Toivottavasti Bruce muistaa käydä hakemassa minulle sängyn niinkuin puhuttiin. Täytyy siivoilla illalla töiden jälkeen. Nyt on riennettävä."
Bunny on työtön ja jää kotiin hääräämään. Hän on luvannut pakata Jo-Alicen tavarat ja viedä ne varastoon jotta saa omia tavaroitaan tilalle.
"Missä se yksi laatikko oikein luuraa, ei nämä kaikki millään mahdu noihin kolmeen laatikkoon.. Pitikös minun viedä nämä Jon tavarat orpokodille vai varastoon vai minnekkäs se olikaan puhetta...?? Voi voi voi, hirvittävä härdelli."
Huldakin haluaa auttaa pakkaamisessa, löydätkö pienen fretin pään pilkistävän tavaroiden seasta?
Bunny toi kanapatsaan koristaamaan keittiötä.
Hetkessä Bunny ja Devine ovat tuoneet omaa näkemystään taloon, joka ei kuitenkaan kovinkaan paljon eroa Jo-Alicen tyylistä. 

Jätetään Jo, Bruce, Bunny ja Devine touhuilemaan talojen parissa ja katsotaan taas mitä ensi kertaan mennessä he ovat saaneet aikaiseksi.

Ja rakkaat lukijat. Jos tykkäät blogistani, käy tykkäämässä myös tämän blogini sivusta facebookissa jonka löydät tämän linkin alta:
https://www.facebook.com/pages/Suuret-unelmat-minin%C3%A4/765698270141813
Hyvää yötä <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, taidan itsekkin pitää siitä vaikken ole koskaan ollut mikään sinisen ystävä sisustuksessa ;)

   Poista
 2. Tämä oli kiva tarinan alku ja taidanpa alkaa seuraamaan ... siis; jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja ihanaa, että mielenkiintosi blogiani kohtaan on herännyt :)

   Poista
 3. Kivan näköinen remontti menossa ja Jo:n hiukset ovat upeat

  VastaaPoista