lauantai 28. kesäkuuta 2014

Orpolapsi vailla kotia!

 Tämä pieni, mutta pippurinen orpolapsi etsii kiireellisesti uutta kotia!

Tämä pieni voimanpesä on löydetty New Orleansin suistomailta jahtaamasta pieniä eläimiä.

Hän on söpö, energinen vekkuli. 
Hänen sukupuolensa on vielä selvittämätön, 
ken uskaltaa sen selvittälööt, sillä hän yrittää jatkuvasti purra.
Häntä ei voida kauempaa pitää orpokodissa, 
sillä hän on vähän liian villi ja raju muiden lasten kanssa.
Pikkuiselle toivotaankin kotia jossa vanhemmilla on aikaa ja muut perheen lapset kestävät rajut leikit.

Kuitenkin hän kaipaa syliä ja rakkautta siinä missä muutkin lapset.

Olisiko sinusta tarjoamaan tälle suloiselle riiviölle turvallinen koti?
Mikäli mielit hänet adoptoida, kirjoita kommenttikenttään vapaamuotoinen lyhyt hakemus pikkuisen adoptiosta. Hakemus saa sisältää mitä vain, mutta laita otsikoksi kuitenkin HAKEMUS, jotta tiedän, että olet halukas adoptoimaan.
Kaikkien hakijoiden kesken minä valitsen sitten epäreilusti ja mielivaltaisesti sen kenet huvittaa valita.
Hauska/mielenkiintoinen hakemus saattaa olla valintaperuste.

Adoptiosta ei peritä adoptiomaksuja, mutta adoption yhteydessä voidaan ottaa vastaan kirjeessä postimerkillä kulkeutuvan verran pieniä tilkkuja nukkekoteiluun sopivia pieni kuvioisia tai yksivärisiä OHUITA kankaita orpokodin lasten vaatettamis tarpeisiin. Ei hätää, jos juuri sinulla ei ole kankaita tarjota vaihdossa, voit tarjota mitä vain postimerkillä kulkeutuvaa.

Hakemuksen voi jättää 2.7.2014 asti ja valinnan teen 3.7.2014 torstaina ja tämän jälkeen vauveli lähtee mahdollisimman pian uuteen kotiinsa.


Hänellä on suipot korvat, punainen tukka ja pitkät, terävät kulmahampaat sekä hieman töpö jalat.

Noin 6,5 cm pitkä taapero.
Arviolta vuoden ikäinen.
Kaikki raajat liikkuvat.

6 kommenttia:

 1. Hakemus!
  Katsoin kuvaa ja mietin että tuollaisen asukkaan tarvisi meikäläisen (vielä nimeämätön) elämystornin alakerta! (ja sitten pamahtaakin mahdollisuus adoptioon...en kestä!!) Meillä hän voisi vanhemman erikoisen asukkaan kanssa opetella tarotkorttien salat, taikajuomien teon yms. Siellä hän saisi olla oma itsensä ja varmasti häntä rakastettaisiin juuri sellaisena purevaisena kuin hän on!!! Vaikiaa tämä hakemuksen kirjaaminen...yhyyyy...vaihdossa löytyy kankaita...T.Salla Heikkilä (adoptiosta unelmoiva =) )

  VastaaPoista
 2. HAKEMUS

  Hei,
  Olen Crozzy Crossbones, yrittäjä ja kauppias.
  Skinny Skeleton myymäläni Disco Inferno-vaatemallisto on laajenemassa myös lastenkuteisiin ja tarvitsenkin vaatteille koekäyttäjää ja mallia.
  Tarjoamanne orpolapsi on täydellinen! Sekä bisneksilleni että perheelleni, jonka ytimen muodostavat lisäkseni susiveljekset Franky ja Drac ja hyvä ystäväni Gorgeous.
  No okei, Franky on vähän höntti, mutta Drac sitäkin särmempi ja todellakin osaa kasvattaa pennun kuin pennun itsevarmaksi ja laum.. perhearvoja kunnioittavaksi.
  Pöllöni Wizard sitten myöhemmin hoitaa koulupuolen ja minä opetan kuset.. taloustaidot.
  Gorgeous puolestaan on itsekin erittäin surkeat olot läpikäynyt orpolapsi. Eläintarhan gorillahäkistä paettuaan hän on täynnä rakkautta ja empatiaa. Työskentelee Devil’s Delin tarjoilijana ja on hukuttaa asiakkaat huolenpitoon. Häneltä löytyy pikku Vambinalle iso ja karv… lämmin syli ja loputtomasti kärsivällisyyttä ja pikku puremathan vain kutittavat kivasti.
  Niin, hän näki heti, että tuo teidän suloinen orpoparkanne on tyttö. Terävä tyttö.
  Me kaikki ulvom..toivotamme Vambinan sydämellisesti tervetulleeksi perheeseemme.

  Crozzy

  PS. Minun kangasvarastoni ovat turhan pirullisia orpokotiin, mutta kirjanpitäjältäni Krizzeltä kyllä löytyy kuorellinen tilkkuja kevyesti eli hän on luvannut hoitaa adoption maksupuolen.

  VastaaPoista
 3. HAKEMUS


  Kaikenkarvainen kyläyhteisömme tarjoaa vastuuntuntoista ja ammattitaitoista kotia ja kasvualustaa pienelle, hampaita ahkerasti käyttävälle pikkuriiviölle.

  Kylämme koostuu Tylypahkan linnasta, Ukko Pesosen talosta, As. Oy Hittavaislinnasta, Ostoskeskuksesta ja vanhan pariskunnan kotitalosta. Asukkaamme ovat kaikin puolin kaikenkarvaista väkeä, ja pieneen kyläämme mahtuu niin maaseutumaisemaa, keskiaikaista linnamiljöötä kuin kaupunkimaista shoppailualuettakin. Jokaiselle jotakin.

  Maisemia ja rakennuksia tärkeämpää on kuitenkin kyläyhteisömme henkinen pääoma. Tylypahkasta löytyy vahvaa ammattitaitoa ja vuosisatojen kokemusta myös erittäin haastavien ja omintakeisten olentojen kasvattamiseen ja oikealle tielle ohjaamiseen. Riistanvartijamme Hagrid on kasvattanut uransa aikana menestyksekkäästi niin lentäviä kotkia, jättikokoisia hämähäkkejä, kolmipäisiä koiria ja lohikäärmeitä, joten hän löytäisi keinot myös pureskelevan lapsen kasvattamiseen. Koska Tylypahkassa hyödynnetään perinteisten kasvatuskeinojen ohella myös taikuutta, voidaan pureskeleva lapsi hätätilanteessa myös taikoa hetkellisesti hampaattomaksi tai sulkea pyöreään ja linnan pehmustettuun, pyöreään torniin kolmipäisen koiran vartioinnin alle sopivaksi määräajaksi.

  Tylypahka vastaisi lapsen ensisijaisesta kasvattajuudesta, mutta viikonloppu- ja lomatunnelmia olisi tarjolla Tylypahkan vieressä sijaitsevassa Pesosen talossa, joka tarjoaa kaikkea jyrsivälle mukulalle maaseutumaisemia ja kiireettömän ilmapiirin. Pesosta lapsen hampailta suojelee tarvittaessa ukkoaan ärhäkästi puolustava Viiru –kissa, mutta mikäli lapsi saalistusviettinsä tyydyttämiseksi kaipaa elävää ravintoa, löytyy Pesosen pihapiiristä kanoja siinä määrin, että jotkut niistä voidaan uhrata lapsen hyvinvoinnin puolesta. Mikäli lapsi varttuu fiksuksi ja sivistyneeksi, voidaan hänen reviiriään kasvattaa kattamaan myös muut kylän palvelut ja asumukset, mutta alkuvaiheessa lienee parempi pitää lapsi tiukassa kurissa ja nuhteessa, ettei hän pääse aiheuttamaan tuhoa kunniallisten kansalaisten keskuuteen.

  Haemme lasta kyläämme tositarkoituksella. Alkusijoituspaikkana lapselle tarjotaan kotia Tylypahkasta, joskin tulevaisuudessa lapselle kuitenkin olisi suunnitteilla koti mielikuvissa siintävässä omituisten otusten talossa, johon tuo torahampainen pikkuriiviö istuisi kuin nyrkki silmään.

  Jäämme odottamaan epäreilua ja mielivaltaista päätöstänne lapsen adoptiota koskien.


  Kunnioittaen, mielistellen ja lahjuksia takataskuistaan kaivellen,
  Omintakeisen kylän asukasyhdistys

  VastaaPoista
 4. Ihanainen orpolapsi. Hellyyttävä oikeastaan.

  VastaaPoista
 5. Heippahei!
  Epäreilu ja mielivaltainen raati on kokoontunut ja tämän pienen nakertelijan uuden kodin pääsee tarjoamaan Crozzy Crossbones!!
  Onnea valitulle. Otamme yhteyttä pikaisesti!

  VastaaPoista