tiistai 3. kesäkuuta 2014

Pintaremontti on valmis

. ..Ainakin noin suunnilleen ;)


Uudet tapetit ja hieman maalia. Lattiatkin on uusittu. alin kerron on lähes koskematon, mutta rappujen paikkaa muutettiin eteiseen ja eteisestä vaihtuivat tapetit. Keittiö sai jäädä ennalleen.


Vessasta puuttuu kaakelit, koska tilaus on viivästynyt.
Menee toimitus ensi viikkoon.


Boordit on kuitenkin saatu paikoilleen.


Tässä on makuuhuone. Turhan pieni sillä orpoja olisi tulossa pitkänä jonona. Minne kaikki sängyt? Ehkä tähän taloon on rakennettava lisäsiipi...


Lasten leikkisali ja oleskelutila.


Portaat tulevat vielä muuttumaan. Portaat pitää sijoittaa jotenkin paremmin ja niihin on rakennettava ehdottomasti kaiteet, muutenhan tuolta lapsukaiset tipahtelisivat alas kuin kävyt kuusesta.


Tässäkin portaat vielä vaihtavat paikkaa ja kaitteet tulevat. Porrassuunnittelija on tulossa käymään, sitten vasta tiedämme, kuinka portaat kannattaa laittaa järkevämmin.


Keittiö





Sitten hullun raivolla tehtiin muutto. Jo, Bruce, Bunny ja Devine kantoivat kaiken sisään mitä Jo on tähän mennessä orpokotiinsa haalinut. Ja sitä tavaraahan riittää. Vielä ei vain ole tavarantoimittajalta huonekalu toimitus saapunut.
No tiedättehän te, remontissa aina kaikki aikataulu venyy.




"Nyt me kyllä olemme ansainneet jotain erityisen hyvää sapuskaa." Jo iloitsee.
Tytöt tilaavat kiinalaista, mutta  Bruce tilaa mäkkäristä.


Jo-alice ja Bunny kävivät aiemmin kaupoilla katsomassa huonekaluja ja tavaroita taloon. He löysivät tämän pöydän ja vitriinikaapin. Jolla on kyllä mielessä hieman tuunailla niitä vielä. Liian pinkkiä hänen makuunsa.


Ja voitte kuvitella kuinka paljon Jo rohmusi shoppailureissulla leluja taloon, koska tiesi, että pian tulee lapsia taloon asumaan.


Mutta mitä ihmettä!?! Hei kaiken tavarapaljouden keskellä oli pieni tyttö!!
Hän on nimeltänsä Milka ja on kuusi vuotias.
Milka on pieni tytöntyllerö joka on löydetty kaduilta asumasta. Hänellä ei ole ollut äitiä eikä isää pitkiin aikoihin. Hän kertoo, että äiti ja isä kuolivat Ministelyn Sisällissodassa eikä Milka muista heistä kovin montaa muistoa.


Jon täytyy laittaa lintu näkyville ettei sekin huku tavaroiden sekaan.
No vitsi vitsi, täytyyhän täällä siivota ja kerätä lelut ennen nukkumaanmenoa jotten hukuta leluihin pientä Milkaamme <3
antaa Milkan nyt kuitenkin tutkia ja leikkiä leluilla niin paljon kuin sielu sietää.




Pesutarpeita on jo useammallekkin lapselle, milloinkahan heitä on tulossa lisää..?


VOI ei tätä remonttia...


Jo oli ostanut Milkalle myös paidan ja hameen. Taitaa olla Milkalle vähän lyhyt. Täytyy lähteä vaatekaupoillekkin kunhan tässä nyt kerkiää.

Bruce lupautui auttamaan Jota siivouksessa ja lupautui jäämään avuksi yön yli jos he vaikka sattuisivat tarvitsemaan jotain. Onhan parempi jäädä yöksi, niin voi sitten aamulla aikaisin heti herättyään jatkaa remontointia.
Kylläpä se Bruce nyt viihtyy Jon seurassa kun ei malttaisi kotiansa edes lähteä.
Mitenkähän niiden remppaapumiesten laita, niitä ei ole näkynyt. Pitäisiköhän lehteen laittaa ilmoitus, että haetaan remppa-apua. Ehkäpä se voisi vauhdittaa asioita. Nimittäin loputkin remontit olisi muakva saada pois tieltä, kun kerran talossa on jo asukkaatkin.
Jon tarvitsee nyt etsiä itselleen talo johon hän voi muuttaa ja palkata sitten itselleen orpokotiin henkilökuntaa. Nyt toistaiseksi hän vielä pärjää näin, varsinkin kun Bruce on apuna.

Viikonloppuna käynti Tallinnassa, katsotaan löytyisikö sieltä orpokotiin jotain kivaa. Toivotaan.

Heippa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti